LogIQ vindt voor jou de
vaste baan die je vooruit brengt.
LogIQ vindt voor jou de
    vaste baan die je vooruit brengt.

LogIQ voor jouw ideale
baan binnen de logistiek.

Met het grootste aanbod vaste banen binnen de logistiek, bij de beste opdrachtgevers, werkt LogIQ aan jouw vooruitgang. We zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als bemiddelaar naar vast werk. De vacatures waarvoor wij mensen zoeken, verdienen toekomstgerichte en enthousiaste kandidaten. Wij zijn jouw tussenpersoon, geen uitzendbureau. Al onze banen hebben een langdurig perspectief, een goed salaris, fijne collega’s en het beste materiaal. LogIQ vindt effectief voor jou de beste plekken binnen de logistiek; logisch.

LogIQ voor kandidaten.
Eén stap dichterbij je nieuwe baan.

Met jouw wensen in ons achterhoofd zoeken wij de best passende vaste baan voor jou. Onze samenwerking kenmerkt zich door rotsvaste waarden zoals afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, transparantie en eerlijkheid. Op die manier bouwen we een langdurig en fijne samenwerking op die voor jou en voor ons winstgevend is. Zo brengt LogIQ jou vooruit! Kandidaat worden? Schrijf je vandaag nog bij ons in.

Meld je aan als kandidaat

Vacatures

Nog geen passende baan gevonden? Doe de Banenscan van LogIQ.

LogIQ helpt jou vooruit. Als jij onze Banenscan invult, weten wij precies wat je zoekt. Eenvoudig en snel vinden onze medewerkers een baan die écht bij je past. Nog geen passende baan gevonden? Vind jouw ideale baan met onze Banenscan.

Doe de Banenscan