WIJ ZIJN LOGIQ. Samen vooruit
binnen de logistiek.
WIJ ZIJN LOGIQ. Samen vooruit
binnen de logistiek.

Het beste aanbod vaste banen binnnen de logistiek.

LogIQ snapt dat jij de verbindende factor bent. Of je nu de loodsmedewerker, senior planner, logistiek regiomanager of customer service medewerker bent; in de logistiek werk je samen aan de meest efficiënte totaaloplossingen voor klanten. Wij zijn daarom een tussenpersoon, geen uitzendbureau. Wij brengen jou vooruit binnen de logistiek.

LogIQ voor kandidaten. Vooruit naar jouw ideale baan.

Samen zoeken we een baan die écht bij je past. Dit doen we op basis van jouw wensen: een eerlijk salaris, fijne werkomstandigheden of doorgroeimogelijkheden. We werken op basis van heldere waarden: afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en oprechtheid. Logisch, vinden we bij LogIQ.

Bekijk de vacatures

Vacatures

Het beste aanbod vaste banen binnnen de logistiek.

Voor onze kandidaten zoeken wij de best passende vacatures bij de beste bedrijven binnen de logistiek. Onze kandidaten zijn toekomstgericht én enthousiast. Zo brengen we de logistiek samen vooruit. Jouw vacatures promoten wij via ons innovatieve wervingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er voldoende aanwas is van kandidaten. LogIQ is voor jouw bedrijf een verlengstuk van je eigen afdeling personeelszaken. Wij zorgen voor een boost van het aantal sollicitanten en vullen snel openstaande vacatures.

Meld vacatures aan