Routebeschrijving

Komende vanuit het zuidwesten/Westland:

Volg autosnelweg A15 richting Dordrecht / Gorinchem. Neem de afslag Barendrecht en sorteer bij de verkeerslichten voor in het ‘rechtdoor’-vak. Vervolg de weg en op de eerste twee rotondes rechtdoor. Op de volgende rotonde rechtsaf. Na ca. 200 meter ligt rechts op nummer 12 het pand van LogIQ.

Komende vanuit het westen en noorden (Amsterdam, Den Haag):

Volg autosnelweg A4 / E19 richting Rotterdam, volg ring Rotterdam via A16 “Van Brienenoordbrug” richting Dordrecht / Breda. Na de “Van Brienenoordbrug” de afslag Ridderkerk / Zierikzee / Europoort kiezen. Borden Barendrecht volgen tot aan de verkeerslichten aan het einde van de afrit snelweg (volg verdere aanwijzingen hieronder).

Komende vanuit het midden van het land (Utrecht):

Volg autosnelweg A12 / E25/30 richting Rotterdam, volg ring Rotterdam via A16 “Van Brienenoordbrug” richting Dordrecht / Breda. Na de “Van Brienenoordbrug” de afslag Ridderkerk / Zierikzee / Europoort kiezen. Borden Barendrecht volgen tot aan de verkeerslichten aan het einde van de afrit snelweg. (volg verdere aanwijzingen hieronder).

Komende vanuit het zuiden:

Volg autosnelweg A58, A59 of A15 uitkomend op de A16. Volg de A16 richting Rotterdam. Volg op het knooppunt Ridderkerk de borden richting Europoort/Zierikzee. Kies vervolgens de afslag Ridderkerk/Barendrecht en volg hierna de borden Barendrecht tot aan de verkeerslichten aan het einde van de afrit snelweg (volg verdere aanwijzingen hieronder).

Vanaf de verkeerslichten:

Bij de verkeerslichten aan het einde van de afrit rechtsaf richting Barendrecht. Bij volgende verkeerslichten links voorsorteren. Na het links afslaan de weg rechtdoor vervolgen richting “Industrieterrein Veren Ambacht”. Op de eerste twee rotondes rechtdoor. Op de volgende rotonde rechtsaf. Na ca. 200 meter ligt rechts op nummer 12 het pand van LogIQ.