Wij zijn LogIQ.
Wij brengen jouw bedrijf vooruit.
Wij zijn LogIQ.
Wij brengen jouw bedrijf vooruit.

LogIQ vervult snel
jouw vacatures.

Met ons innovatieve wervingssysteem promoten en vullen wij vacatures met de beste kandidaten. We werken als een verlengstuk van je organisatie en zorgen voor een merkbare boost van het aantal sollicitanten op je vacatures. Dat doen wij op basis van vertrouwde waarden zoals: afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, transparantie en eerlijkheid. Samen zorgen we ervoor dat vacatures met de beste kandidaten worden gevuld.

Wij brengen onze
opdrachtgevers vooruit.

Dat is geen loze belofte. Afspraak is afspraak. We zetten altijd de extra stap die nodig is om de beste mensen op de beste plek te krijgen. Zodat jij uiteindelijk de juiste mensen vast in dienst kunt nemen. LogIQ is proactief en heeft de benodigde expertise in huis. We bieden oplossingen voor instroom, werving, planning en HR. Wil je aan de slag met de modernste werver binnen de logistiek? Een partner die gebruik maakt van exclusieve werving via verschillende wervingskanalen? Neem contact met ons op. Dan bespreken we hoe we een langdurig en prettige samenwerking op kunnen zetten die beide partijen vooruit brengt.

Direct aan de slag? Je kunt hieronder je vacatures aanmelden voor de vacature-intake. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Meld hier je vacatures aan

Vacatures

Eerst een goed gesprek?
Geen probleem.